Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ PARTY ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ


Ένα κοριτσίστικο θέμα για παιδικά γενέθλια είναι η πεταλούδα!Ιδανικό για μικρές ηλικίες γιατί όσο μεγαλώνουν τα παιδάκια προτιμούν κάποιο ήρωα κινουμένων σχεδίων,από παραμύθια και από παιδικά.Γι αυτό και εγώ χρησιμοποίησα για θέμα την πεταλούδα για τα πρώτα γενέθλια της μικρής μας!

  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Σχεδιάστε σε χρωματιστά χαρτόνια πεταλούδες,διακοσμήστε της, βάλτε κορδέλες,glitter,κολλήστε το stick,εκτυπώστε ένα ορθογώνιο χαρτονάκι με την πρόσκληση και η πεταλούδα είναι έτοιμη να μοιραστεί σε όλους φίλους του μικρού σας!!

  • ΚΟΝΚΑΡΔΑ
 Όταν έρθει η μέρα του πάρτυ μια ωραία ιδέα είναι να φτιάξετε κονκάρδες με το θέμα του πάρτυ και κάθε καλεσμένος που έρχεται μαζί με το καπελάκι που θα του δίνετε να φορέσει θα του καρφιτσώνετε και μια κονκάρδα.Θα είναι κάτι σαν το εισιτήριο του πάρτυ...


  • BANNER
Χρωματιστά χαρτόνια,εκτυπωμένες ή ζωγραφισμένες πεταλούδες και ο τοίχος του σπιτιού σας ομορφαίνει και τονίζει το θέμα του πάρτυ!!Μπορείτε να εκτυπώσετε μεγάλες πεταλούδες και να τις βάλετε σε διάφορα μέρη του σπιτιού είτε στον τοίχο,είτε σε sticks είτε στην εξώπορτα!


 


  • ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ
Ήθελα να κάνω πουά καπελάκια αλλά δεν είχα βρει χαρτόνι που μου άρεσε.Τα καπελάκια του πάρτυ όσο και αν φαίνεται περίεργο τα σχεδίασα στο Word.Χρησιμοποίησα τα χρώματα που ήθελα για τις βούλες,έγραψα και happy 1st birthday,έβαλα και λαστιχάκια και έτοιμα για φόρεμα!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου