Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ hello kitty

Άν έχετε κοριτσάκι ένα θέμα για πάρτυ αλλά και για βάφτιση είναι η hello kitty!!!Όλα τα κοριτσάκια την γνωρίζουν και την λατρεύουν!!Φέτος έφτιαξα τις προσκλήσεις,τις τσαντούλες για τα δωράκια που πήραν τα παιδάκια και τα διακοσμητικά sticks για τα φαγητά!


                                         

  • Τσαντάκια Δωράκια

Διακοσμήστε απλά μονόχρωμα τσαντάκια με την φιγούρα της hello kitty!Βάλτε μάτια,μυτούλα,μουστάκια και φιογκάκια και είναι έτοιμη η τσαντούλα!Κλείστε την τσάντα με ένα κορδελάκι που από αυτό θα κρέμεται άλλη μια hello kitty!Γεμίστε με μπισκότα, δωράκια, σοκολατάκια και παιχνιδάκια hello kitty ώστε να φύγουν τα παιδάκια χαρούμενα από το πάρτυ!!!
  • Διακοσμητικά sticks

Φυσικά για άλλη μια φορά sticks για να γίνει το τραπέζι με τα φαγητά και τα γλυκά πιο όμορφο!Μια γρήγορη και εύκολη κατασκευή που θα κάνει πιο έντονο το θέμα του πάρτυ σας στο χώρο!!

  • Προσκλήσεις
Παιδικό πάρτυ χωρίς πρόσκληση γίνεται???Δείτε περισσότερα για τις προσκλήσεις hello ktty στον παρακάτω σύνδεσμο http://joyandjo.blogspot.gr/2012/11/hello-kitty.html

3 σχόλια:

  1. Έχω να προετοιμάσω σε ένα μήνα ένα παιδικό παρτι με θέμα Hello Kitty για την κόρη μου και μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου. Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ πολύ..χαίρομαι που σου άρεσαν Νίκη!!!!! Καλώς σε βρήκα και εγώ λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή