Πέμπτη, 2 Μαΐου 2013

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ-ΔΩΡΑΚΙΑ ♥

Η φίλη μου η Μαρία μου ζήτησε να της φτιάξω το περιτύλιγμα για τις σοκολάτες που θα δίνει ως πασχαλινό δωράκι  στο μαγαζί της!Παρακάτω θα σας δείξω πόσο εύκολο είναι να το φτιάξετε και εσείς...
  • ΒΗΜΑ 1* :   
Αγοράστε μια σοκολάτα της προτίμησης σας είτε μεγάλη είτε μικρή! Εγώ αγόρασα μικρό μέγεθος γιατί νομίζω ότι βγαίνουν πιο όμορφες!

  • ΒΗΜΑ 2* :
Βγάλτε το περιτύλιγμα από την σοκολάτα που αγοράσατε και μετρήστε πόσα εκατοστά είναι με ένα χάρακα. Θα πρέπει να μετρήσετε πόσο είναι όλο το ορθογώνιο χαρτάκι και πόσο είναι εκεί που πρέπει να το διπλώσουμε. Έπειτα σε ένα πρόγραμμα του υπολογιστή μας (εγώ το πιο απλό που χρησιμοποιώ είναι το Microsoft Office Publisher που όλοι οι υπολογιστές το έχουν) σχεδιάζουμε το περιτύλιγμα και του δίνουμε το χρώμα και τα στοιχεία που θέλουμε να έχει!
  •  ΒΗΜΑ 3* :
Τώρα ήρθε η ώρα να εκτυπώσουμε και να κόψουμε τα χαρτάκια μας. Το χαρτί που τα εκτυπώνουμε καλύτερα να είναι λίγο πιο παχύ από την απλή κόλλα Α4..το βρίσκεται πολύ εύκολα σε οποιαδήποτε βιβλιοπωλείο. Μόλις τα κόψετε χαράξτε τα εκεί που θα πρέπει να διπλωθούν έτσι ώστε να μπορέσετε να τα κλείσετε πιο εύκολα. 


   

  • ΒΗΜΑ 4* :
Βάλτε τα σοκολατάκια μέσα στο περιτύλιγμα και κολλήστε στο πίσω μέρος με κόλλα τύπου stick και είναι έτοιμα να τα προσφέρεται...Παρακάτω μπορείτε να δείτε άλλο ένα περιτύλιγμα για σοκολατάκι που είχα φτιάξει παλιότερα : http://joyandjo.blogspot.gr/2012/10/party-minnie-mouse.htmlΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου