Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ♥


Ο μικρός Μάνος βαφτίστηκε και το θέμα τα βάφτισης του ήταν το ελεφαντάκι. Εμένα μου ζητήθηκε να διακοσμήσω τη λαμπάδα, τα κεράκια, το μπουκαλάκι και το σαπούνι. 

Επίσης έφτιαξα ετικέτες για τα μπουκαλάκια νερού σε chevron σχέδιο, τα δωροσακουλάκια για τους μικρούς φίλους του Μάνου και αυτά μαζί με τα γλυκά και τις μπομπονιέρες των μεγάλων (τις οποίες τις έφτιαξε μια άλλη κοπέλα), τα τοποθέτησα σε τελαράκια λευκά και έφτιαξα το τραπέζι της εκκλησίας. Όλα αυτά συνδυασμένα με γαλάζιο πουά τραπεζομάντηλο, γκρι πουά ράννερ, ένα banner με το όνομα του μικρού και καρτελάκια με ελεφαντάκια για να δείχνει τι είναι το καθετί πάνω στο τραπέζι.

Όσον αφορά το κέντρο έφτιαξα σουπλά λευκό με γαλάζιο πλαίσιο και γκρι ελεφαντάκι στο οποίο από την προβοσκίδα του βγαίνει το όνομα του μικρού. Επίσης μου ζητήθηκε και έφτιαξα καρτελάκια για την αρίθμηση των τραπεζιών τα οποία ήταν σε σχέδιο chevron και στηρίζονταν σε ξυλάκι μέσα σε μεταλλικό κουτί το οποίο έχει διακοσμηθεί με πολλούς μικρούς γκρι ελέφαντες. Φωτογραφίες για τα σουπλά και τα καρτελάκια αρίθμησης δυστυχώς δεν έχω από το κέντρο οπότε οι φοτό έχουν τραβηχτεί στο τραπέζι του σπιτιού μου. 

Για να δούμε σας αρέσουν;;

1.ΛΑΜΠΑΔΑ,ΚΕΡΑΚΙΑ,ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΛΑΔΙΟΥ & ΠΟΥΓΚΙ ΓΙΑ ΣΑΠΟΥΝΙ


2. ΣΟΥΠΛΑ & ΚΑΡΤΕΛΑΚΙΑ ΑΡΙΘΜΗΣΗΣ


3. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ(banner, δωροσακουλάκια, μπουκαλάκια νερού,κολυμπήθρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου