Τρίτη, 9 Αυγούστου 2016

ΓΑΜΟΣ & ΒΑΦΤΙΣΗ ΣΕ ΜΠΕΖ-ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ♥Φέτος έγινε ο γάμος του αδερφού μου και η βάφτιση της μικρής μου ανιψιάς. Δεν είχαμε συγκεκριμένο θέμα, απλά εστιάσαμε στα χρώματα και στα υλικά..το μπεζ της άμμου με λεπτομέρειες του ροζ, λίνο ύφασμα, χαρτί κραφτ, κορδέλες και κορδόνια με διάφορες υφές σε μπεζ, ροζ, άσπρο χρώμα.


~Μπομπονιερες Μεγάλων~Για τις μπομπονιέρες των μεγάλων επέλεξα λινά πουγκιά, τα οποία τα έδεσα με χοντρό μπεζ και ροζ πλακέ σουετ κορδόνι. Το γέμισα με νόστιμα κουφετάκια με γεύση στρατσιατέλας και καρύδας!~Μπομπονιέρες Μικρών~
Για τις μπομπονιέρες των μικρών φίλων της Μαρκέλας επέλεξα κουτιά κραφτ 15cm*15cm τα οποίο τα γέμισα με ζαχαρωτά και με καραμελάκια φρούτων. Επίσης τοποθέτησα και ξυλομπογιές με χαρτί σε ρολάκι για ζωγραφική. Τα ζαχαρωτά τα έβαλα σε διάφανα σακουλάκια και από πάνω το έκλεισα με ένα topper. Για τα καραμελάκια έφτιαξα τριγωνικά κουτάκια και τα τοποθέτησα μέσα, τυλιγμένα με τούλι. Εξωτερικά έδεσα  τα κουτιά με κορδόνια και κρέμασα ένα στρογγυλό καρτελάκι. Όλα ήταν στα χρώματα του μπεζ, του λευκού και του ροζ σε πουά και chevron σχέδια με τα ονόματα και των τριών να κυριαρχούν σε όλα.


~Βιβλιο Ευχών~Το βιβλίο ευχών είχε σαν φόντο μπεζ ανοιχτόχρωμη λινάτσα και επάνω καρδιές ροζ και κίτρινες σε πουά και chevron σχέδια. Οι καρδιές ήταν δυο μαζί ..η μια εφάπτεται στο βιβλίο και άλλη είναι κολλημένη μόνο στη μέση! Επίσης μέσα στο πρώτο φύλλο κόλλησα ένα στρογγυλό σχέδιο με τα ονόματα του ζευγαριού και της μικρούλας το οποίο είναι το ίδιο σχέδιο που υπάρχει στο κουτί της παιδικής μπομπονιέρας.


Για να δείτε την Πρόσκληση της συγκεκριμένης Γαμοβαφτισης ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου