Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΑΦΤΙΣΗΣ "ΝΟΤΕΣ & ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΣΟΛ" ♥

Παρακάτω θα σας δείξω ένα μικρό δείγμα από το στολισμό του κέντρου. Και εδώ, όπως και στο τραπέζι ευχών, οι φωτογραφίες είναι από το πρωί που τα έστησα. Ο χώρος το βράδυ ήταν πολύ πιο ζεστός και όμορφος..τα αναμμένα κεράκια και με ολοκληρωμένο το στήσιμο των τραπεζιών σου έδινε μια άλλη αίσθηση.
Νομίζω όμως ότι μπορείτε να το κάνετε εικόνα...
Θα σας κάνω μια μικρή περιγραφή να σας βοηθήσω λίγο...

Στο κεντρικό τραπέζι έβαλα στη μέση μια σύνθεση από πορτοκαλί και άσπρες ζέρμπερες πάνω στην οποία τοποθέτησα σε στικ το όνομα του Ορφέα. Γάζα απαλή λαδί και γάζα σκληρή ριγέ δίχρωμη είναι τα υφάσματα που χρησιμοποίησα. Επίσης μια ξύλινη διακοσμητική νότα, ένα ρεσώ μέσα σε γυάλινο βαζάκι με πορτοκαλί άμμο και δυο γυάλινα βάζα με χερούλι από λινάτσα τα οποία γέμισαν με γλυκά συμπλήρωσαν το δικό μας τραπέζι.
Στις ροτόντες που κάθονταν οι καλεσμένοι ως βάση τοποθέτησα ύφασμα από ρολό γάζα ριγέ άσπρη-μπεζ, πάνω στην οποία έβαλα ένα γυάλινο κύλινδρο και ένα ξύλινο κασπώ. Από το ξύλινο καπάκι του γυάλινου βάζου  κρέμασα μια νότα ή ένα κλειδί του σολ και στον πάτο του έβαλα άσπρες πέτρες. Ενώ το κασπώ το γέμισα με άχυρο και πάνω τοποθέτησα ζαχαρωτά σε συνδυασμό πορτοκαλί-άσπρα και πράσινα άσπρα. Μπροστά από αυτή την σύνθεση έβαλα ένα γυάλινο βαζάκι, γεμισμένο με χρωματιστή άμμο, είτε πράσινη είτε πορτοκαλί, και ένα άσπρο κεράκι ρεσώ.Για να δείτε "Προσκλήσεις Νότες & Κλειδί του Σολ" ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε "Μπομπονιέρες Νότες & Κλειδί του Σολ " ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε "Πακέτο Βάφτισης Νότες & Κλειδί του Σολ " ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για να δείτε "Τραπέζι & βιβλίο ευχών Νότες Κλειδί του Σολ" ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

1 σχόλιο: