Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ - ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ♥

Ο Ορφέας μου περιμένει τον Άγιο Βασίλη να του φέρει τα δώρα του. Όπως λέει το βράδυ της παραμονής θα αφήσουμε δίπλα στο δέντρο ένα ποτήρι γάλα, ένα μπισκότο και ένα καρότο για τον Ρούντολφ για να τα βρουν το βράδυ που θα του αφήσουν τα δώρα! Η χαρά του είναι μεγάλη και όλη την ώρα μιλάει για αυτό. Έφτιαξα μια κάρτα-γράμμα για τον Άγιο Βασίλη που μέσα έγραψα το δώρο που θέλει να του φέρει. Έπειτα μαζί το βάλαμε στο δέντρο. Βέβαια μαζί με εμένα έφτιαξε και ο ίδιος ένα γράμμα και το έβαλε και αυτό στο δέντρο. Το δικό του γράμμα του είναι μια ζωγραφιά..δηλαδή όμορφες χρωματιστές μουτζούρες μιας και είναι σχεδόν δυόμιση.
Το διαφορετικό με την κάρτα αυτή είναι ότι όταν ανοίγει υπάρχει ένα δώρο το οποίο ενώ είναι μαζεμένο, τραβώντας το σχοινάκι σηκώνεται και εμφανίζεται ένας κύβος-δώρο. Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι χαρτί, σχοινιά, κορδέλες και ξύλο. Τα χρώματα χριστουγεννιάτικα, κίτρινο, πράσινο, κόκκινο, καφέ, άσπρο και γκρι.

 Το βάλαμε και στο δέντρο μας :

Με αυτή την κάρτα συμμετέχω και στο challenge του Δεκεμβρίου του Scraps n Pieces με θέμα τα Χριστούγεννα!!

Καλή χρονιά με υγεία και τύχη!!!


3 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά! Να χαίρεσαι τον μικρό σου! Πολύ έξυπνη και καλοφτιαγμένη καρτούλα! Σε ευχαριστούμε που έλαβες μέρος στην πρόκληση του Scraps N Pieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ ωραία και προτότυπη κάρτα! Προσεγμένη και καλοδουλεμένη!! Μπράβο σας!! Και του χρόνου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow, this is super creative! Love it! Thank you for sharing with us at ScrapsNPieces!

    ΑπάντησηΔιαγραφή