Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΛH ΧΡΟΝΙΑ από το JOY & JO ♥

Το JOY & JO σας εύχεται καλή χρονιά !!!

Μια χρονιά γλυκιά, χαρούμενη, χρωματιστή σαν τα γλυκάκια που έφτιαξα και τυχερή, με υγεία και όμορφες οικογενειακές στιγμές!(γιατί όπως λέει και ο μικρός μου είμαστε οικογένεια εμείς!!)


Το ευχάριστο είναι ότι ήρθε επιτέλους το 2018. Νέος χρόνος, νέοι στόχοι και το σημαντικότερο περισσότερος χρόνος για δημιουργία και έμπνευση!! Το 2017 έφυγε και μαζί τελείωσε και ένα κομμάτι που για πολλά χρόνια ήταν η καθημερινότητα μου. Με τα νέα μου δεδομένα και με τον χρόνο μου απεριόριστο σας περιμένω να συζητήσουμε τις επιθυμίες σας και να σας προτείνω ιδέες και προτάσεις ώστε να δημιουργήσουμε αυτό που πραγματικά έχετε φανταστεί!! 
Μείνετε εδώ γιατί από εδώ και πέρα θα τα λέμε πιο συχνά!!

Την παραμονή φάγαμε, ήπιαμε, τραγουδήσαμε..όλα αυτά στενά οικογενειακά..δηλαδή οι τρεις μας! Μετά βάλαμε δίπλα στο δέντρο ένα ποτήρι γάλα και ένα μπισκότο για τον Άγιο Βασίλη και ένα καρότο για τον Ρούντολφ για να τα φάνε το βράδυ που θα του άφηναν τα δώρα!! Το πρωί που ξύπνησε όντως τα δώρα ήταν εκεί και η χαρά του μεγάλη!! Το πιάνο, η κιθάρα και ο δεινόσαυρος επιτέλους ήρθαν!!

 

Καλή χρονιά από όλους μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου